Textos, Apunts, Activitats, Notícies, Links, Fòrum.
MENÚ
Notícies

Inici

Textos

Apunts

Activitats

Notícies

Links

Fòrum

 

 

Kansas tornarà a explicar les teories de Darwin (14.02.2001)

Els responsables d'Ensenyament de l'estat nord-americà de Kansas aproven que la teoria de l'evolució de Charles Darwin torni a ser inclosa en els programes d'estudi de totes les escoles de l'estat.
D'aquesta manera es rectifica la decisió aprovada a l'agost del 1999, la qual autoritzava les escoles a substituir l'ensenyament d'aquesta teoria per la de la creació segons s'explica a la Bíblia. De fet, la majoria de les escoles havien rebutjat la possibilitat de fer el canvi, ja que era una proposició no vinculant, i fins i tot havien reforçat la incidència de les teories darwinistes.

Kansas limita l'ensenyament de les teories evolucionistes (12.08.1999)

El Consell Educatiu de l'estat nord-americà de Kansas decideix que a partir de l'any 2000 els exàmens dels centres públics fins a secundària eliminin totes les qüestions relacionades amb la teoria evolucionista de Charles Darwin. Encara que el Consell dóna llibertat als centres per a explicar el darwinisme, a la pràctica la decisió implicarà un relegament d'aquest concepte en els plans d'estudi en favor del creacionisme bíblic.
Els sis rectors de les universitats de Kansas i el governador republicà de l'estat, Bill Graves, havien demanat que no s'apliqués aquesta mesura, aprovada per les pressions dels grups religiosos integristes.
Charles Robert Darwin Kansas
És permés el plagi total i/o parcial de la pŕgina web.
Els realitzadors d'aquesta únicament demanen que feu constar d'on heu extret el material que ens copieu, gràcies.
Per qualsevol dubte o suggerčncia, contacteu amb el Webmaster